Nieuws

Preview GLUE Amsterdam: live-interviews met deelnemers staan online

GLUE Amsterdam is een vierdaagse design-tour voor Amsterdamse ontwerpers, het grote publiek, architecten, merken, labels, showrooms, galeries, academies en andere collega’s. Ter ondersteuning van dit programma worden live-interviews opgenomen met interessante kopstukken uit de creatieve sector. Deze interviews staan nu online.

GLUE Amsterdam Connected by is van 14 tot en met 17 september. Het zet zich meer nog dan voorgaande jaren in voor een divere in inclusieve stad. Zo zal een selectie van zo’n 30 gecureerde STICKY-leden uitgelicht worden in GLUE TV. Als onderdeel van het thema ‘Stretching the Definition of Design’ interviewden Rubiah Balsem en Jeroen Junte onder meer: Creative Citizen Wouter Valkenier, Georgie Frankel, Hannah Oul-Hadj (The Beach), Bilal el Hadaoui (Get Stronger by Bilal ), Yoon Shun en Yamuna Forzani. Deze interviews zijn in samenwerking met Pakhuis de Zwijger geproduceerd en daar opgenomen.

Kijk de interviews hier: GLUE TV – INTERVIEWS

Het event verbindt meer dan vijftig locaties en zorgt voor een inhoudelijk en aantrekkelijk programma voor collega’s en publiek. Bezoekers krijgen een plattegrond van Amsterdam met daarop alle deelnemende locaties. Op de plattegrond staan bovendien routes aangegeven voor bezoekers die te voet, per fiets of met openbaar vervoer op pad gaan. GLUE wil de volle breedte van design tonen. Van de grote internationale merken tot aanstormend talent van designopleidingen en makers van stadsdelen als Zuid-Oost en Nieuw-West.

Voor het volledige programma: GLUE – PROGRAMMA

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *