All

Samenwerking

CO-PRODUCTIE

DesignDigger staat open voor samenwerking met – commerciële – instellingen en bedrijven op zoek naar persberichten en verhalen, podcasts of video’s werken wij graag samen. Ook kunnen wij in opdracht interviews en recensies schrijven, product- en/of projectbeschrijvingen maken en vlogs produceren. De inhoud wordt afgestemd en teksten of opnames worden altijd achteraf toegestuurd. Deze journalistieke producties zijn vrij voor eigen gebruik maar kunnen ook worden geplaatst op onze site en eventueel worden verspreid met onze nieuwsbrief en sociale-mediakanalen.

ADVERTEREN

Het is mogelijk om banners te plaatsen of andere vormen van betaalde content. Mogelijk zijn onder meer footers, side-banners en pop-ups. Ook is het mogelijk om een post te ‘pinnen’. Hierbij bieden wij maatwerk. DesignDigger is in 2019 gestart.

BEREIK

DesignDigger is het eerste aanspreekpunt voor zowel professionals als consumenten. Het aantal bezoekers stijgt nog steeds – evenals de Google-ratings. Voor exacte cijfers, neem contact op met de hoofdredacteur Jeroen Junte.

PARTNERS

DesignDigger heeft samengewerkt met de volgende bedrijven: