Samenwerking

CO-PRODUCTIE

DESIGN DIGGER staat open voor samenwerking met – commerciële – instellingen en bedrijven op zoek naar persberichten en verhalen, podcasts of video’s werken wij graag samen. Ook kunnen wij in opdracht interviews en recensies schrijven, product- en/of projectbeschrijvingen maken en vlogs produceren. De inhoud wordt afgestemd en teksten of opnames worden altijd achteraf toegestuurd. Deze journalistieke producties zijn vrij voor eigen gebruik maar kunnen ook worden geplaatst op onze site en eventueel worden verspreid met onze nieuwsbrief en sociale-mediakanalen.

ADVERTEREN

Het is mogelijk om banners te plaatsen of andere vormen van betaalde content. Mogelijk zijn onder meer footers, side-banners en pop-ups. Ook is het mogelijk om een post te ‘pinnen’. Hierbij bieden wij bijvoorkeur maatwerk. Design Digger is in 2020 gestart.

BEREIK

Design Digger is het eerste aanspreekpunt voor zowel professionals als consumenten. Het aantal bezoekers stijgt nog steeds – evenals de Google-ratings. Voor exacte cijfers, neem contact op met de hoofdredacteur Jeroen Junte.

Onze publicaties worden ondersteund op vanzelfsprekende socials:

LinkedIn 3000+

Facebook 3000+

Instagram 2000+

Twitter 1000+