Nieuws

Protestposter van Thonik tegen oorlog in Oekraïne gratis te downloaden

Ontwerpbureau Thonik heeft een poster gelanceerd voor vrede in Oekraïne. Gratis downloaden voor verspreiding op de socials kan HIER. Ook kan een kant-en-klare poster worden gekocht. De opbrengst daarvan gaat naar Oekraïne via giro555.nl. Prijs: € 115 inclusief verzendkosten. Het bestellen van de paspieren poster kan HIER.

De poster bestaat uit het woord ‘vrede’ in twaalf talen; deze tekst is gedrukt tegen een achtergrond van de Oekraïense vlag. In een statement verklaard het Amsterdamse ontwerpbureau: “De wereld geconfronteerd met een tragedie die verder gaat dan alle menselijke waarden waar we voor staan. Met afschuw zien we een verschrikkelijke oorlog plaatsvinden. Onze gedachten zijn bij het Oekraïense volk. En met onze Russische vrienden die deze oorlog radicaal afwijzen – ook hun stemmen zijn zo belangrijk. Meer dan ooit zijn culturele samenwerkingen nodig om zowel lokaal als mondiaal positieve impulsen te geven.”

peace paix frieden mip pace bariş salam мир béke pokój 和平

Thonik: “Ondertussen voelen we ons machteloos. Maar onze vriend uit Moskou zei gisteren: “Vergeet niet dat we ontwerpen kunnen maken en dus kunnen oproepen tot vrede! We hebben deze poster gemaakt om het Oekraïense volk te steunen. Je kunt het hier kopen.

LEES ook over de huisstijl van DDW door Thonik: Thonik ontwerpt huisstijl Dutch Design Week – thema dit jaar is ‘The Greater Number’

Specificaties:

Gicléedruk, 594×841 mm (A1)

Papier: Inova IFA 24

Gladde wiskunde, 210 gram

Ontwerp: thonik, 2022

(Gedrukt en gesponsord door Ruijgrock)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *