Nieuws

Multifunctionele ‘Tiny table’ is zit-sta werkplek én bijzettafeltje voor de woonkamer

Thuiswerken nam heeft corona-jaar een hoge vlucht genomen. Maar lang niet iedereen heeft ruimte voor een bureau in huis. Laat staan voor twee bureaus wanneer je, zoals veel tweeverdieners, allebei thuis werkt. Terwijl het thuiswerken zo is ingeburgerd dat het ook ‘na de corona’ een vaste plek in ons werkpatroon zal innemen.

Tiny table is het eerste ontwerp van Buro Now van ontwerpers Stijn van Woerkom en Victor le Noble. Uitgangspunt is een multifunctionele compacte thuiswerkplek, die na werktijd ook nog past in een huiselijk interieur. In de laagste stand is het een handig bijzettafeltje dat goed past naast een bank of luie stoel. Wanneer het werkblad wordt uitgeklapt verandert het in een elektrisch in hoogte verstelbaar zit-sta bureau. Door de lage laagste stand wordt videobellen vanuit je luie stoel ook een mogelijkheid. En als het straks weer mag kan hij in de hoogste stand heel goed dienst doen als statafel tijdens een feestje.

Bleutooth -en memoryfunctie

De Tiny table past in de laagste stand goed bij een bank als bijzet- of salontafel. Door de vilten pootjes is de tafel makkelijk te verschuiven zodat deze op iedere plek in de kamer kan worden gebruikt. De tafel kan door middel van de electrische bediening eenvoudig omhoog en omlaag worden gezet. Geheugenstanden in de bediening zorgen ervoor dat je iedere keer terug komt op de juist ingestelde positie. 

Onder het blad zit een standaard bedieningsknop. Deze is optioneel uit te breiden met een display, een bleutooth -en memoryfunctie, zodat de tafel op afstand met de smartphone kan worden bediend. De standaard kleuren van Tiny table zijn zwart en wit. Maar in principe zijn alle kleuren en materialen (zoals hout -of bronslook) leverbaar. Er bestaat zelfs de mogelijkheid om de werkbladen te printen met een dessin of met de huisstijl van jouw bedrijf.

Vrijdagmiddag-zoomborrel

“We hebben gezocht naar een rustige en comfortabele uitstraling, en kunnen hem eenvoudig aanpassen aan individuele wensen met betrekking tot afmeting, kleur of materiaal”, aldus Victor Le Noble, die jarenlang drijvende kracht achter het platform Tuttobene was. “Op die manier kunnen we mensen precies geven wat ze willen en een positieve bijdrage leveren aan hun interieur. En dat is natuurlijk precies wat we willen.”

Met de Tiny table richten zij zich zowel op de individuele consument als op bedrijven. Le Noble: “Door werknemers een werkplek te geven die een gezonde en gevarieerde werkhouding mogelijk maakt, help je fysieke klachten te voorkomen. Op die manier betaalt de Tiny table zich snel terug. Maar minstens zo belangrijk is de fun die je ervaart als je lekker relaxed onderuit zit of juist ‘aan de bar’ staat tijdens een vrijdagmiddag-zoomborrel met je collega’s of vrienden.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *