Nieuws

On-demand minibioscoop The (Any) Thing heeft James Bond-interieur van conceptbureau …,staat

The (Any) Thing is een nieuw bioscoop-concept met compacte twee-, vijf- en zevenpersoonszalen. Boeken van de privézaaltjes kan op zelfgekozen timeslots. Met de app kunnen filmliefhebbers eenvoudig de film van hun keuze boeken, met ondersteuning van distributeurs als Warner Brothers, Dutch FilmWorks, WW Entertainment, Independent Film, In The Air en Cinéart. Met dezelfde app kan ook de instellingen van de zaal worden aangepast, zoals licht, temperatuur en geluid. Ga voor Donnie Darko of houd het licht en helder, net zoals sommigen van koel en luidruchtig houden (denk The Thing)

The Modernist

The(Any)Thing is een idee van Thomas van de Weerd and Ruud Lamers, de oprichters-eigenaren van Pathé Thuis, een van de meest succesvolle film-stream aanbieders van Nederland. De inrichting is door …,staat, een multidisciplinair bureau dat reclamecampagnes en brand identiteiten ontwikkeld maar ook producten en interieurs ontwerpt. Het internationale bureau van Julia Kortkaas en Jochem Leegstra heeft 25 medewerkers. Klanten zijn onder meer Converse, Grolsch, LVMH en The Student Hotel. Het bureau zit boven het restaurant én cultureel complex The New Werktheater, dat tevens door …,staat is ontwikkeld en wordt uitgebaat.

The Modernist

Hangstoelen van Joep van Lieshout

Elke van de drie zalen heeft een unieke uitstraling. The Otto is een intieme zaal met plek voor slechts twee personen. De blauwe love seat kan ook uit elkaar worden getrokken, zodat twee luie fauteuils ontstaan. The Studio heeft twee luxe leren sofa’s en is daarmee geknipt voor een familie-uitje; de sfeer is hier ook wat uitbundiger. De grootste zaal is The Modernist, vernoemd naar de zeven luxe stoelen van Joep van Lieshout voor meubelproducent Lensvelt. Met een ruk aan de hendel zijn deze comfi-chairs uit te vouwen van een fauteuil tot een soort ligbed. Deze zaal heeft de hoogste fun-factor.

The Otto

Met een zelfgekozen gezelschap een film kijken in een luxe privébioscoop wanneer je maar wilt, simpelweg door deze te boeken via een app. De timing is van dit innovatieve concept in elk geval uitstekend. Midden in een wereldwijde pandemie die grootschalige bijeenkomsten – en dus ook volle bioscoopzalen zijn verhinderd.

The Modernist

De initiatiefnemers van The (Any) Thing hopen binnen vijf jaar op meer dan 500 locaties in Europa een filiaal te openen. The (Any) Thing is een nomadische ervaring en kan als extra attractie worden geïntegreerd in een designhotel, een eersteklas restaurant, een museum of een creatieve werkplek.

1 reactie op: On-demand minibioscoop The (Any) Thing heeft James Bond-interieur van conceptbureau …,staat

  1. Super en graag contact hier op A Lab met ook vele filmmakers! Lucas Hendricks,: 06-22497917

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *