Nieuws

Help DesignDigger nóg beter te maken en vul de enquête in. Deelnemers maken kans op een gratis boek!

Vorige maand kreeg DesignDigger een nieuwe huisstijl. Ook is de opzet van het online-platform verbreed met de aparte pagina Digging Deeper, waar je dossiers en long reads vindt. Maar het kan nog altijd beter. Daarom is in samenwerking met marketeer Jessien Paque van de Artemis Academy een enquête opgesteld waarmee wij nog beter begrip krijgen van de interesse van onze lezers .

De enquête vind je HIER.

Help je zelf aan een nog beter designplatform en vul de enquête in – het kost nog geen 5 minuten. Onder de invullers van de enquête wordt het nieuwe boek Help Je Zelf! van Mieke Gerritzen verloot!

Een van de verbeteringen bij de restyling van DesignDigger in oktober was de introductie van Digging Deeper, waar je dossiers en longreads vindt, overzichtelijk ondergebracht in: Kleur, Habitat, Human Needs, Online Designmuseum & Talentroom. De komende maanden wordt bovendien de eerste online vacaturebank voor de creatieve industrie gelanceerd onder de button ‘Jobs’. Hier kunnen bureaus nieuw personeel en stagiaires werven en kunnen jonge ontwerpers zichzelf aanbieden.

Heb je suggesties voor nieuwe rubrieken, disciplines of onderwerpen? Vul de enquête in of mail naar info@designdigger.nl!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *