Nieuws

Design Passage is nieuw 3-daags festival in Den Haag met vijftig exposanten in historische locatie

Design Passage is een nieuw designfestival in Den Haag van 17 tot 19 november. Op de bovenverdiepingen van de monumentale De Passage presenteren jonge makers, kleine labels en gevestigde interieurmerken hun lampen, duurzame vloerkleden, meubels, objecten.

Talkshow

Op zondag 19 november van 11.00-12.30 uur organiseert DesignDigger in samenwerking met Design Passage een live-talkshow bij Studio Dudok (ingang via Achterom 65 in Den Haag). Te gast zijn onder meer Gert Dumbar, Brecht Hoffmann (KABK), Edwin Vollebergh van Studio Boot. Koop je ticket HIER:

De etages boven De Passage zijn onontdekte architecturale juweeltjes. Design Passage is een mix van exposities met een platform met ruimte voor 50 stands van designers en merken. Vanuit dit hart van het event leggen we verbindingen naar galeries, showrooms; cultureel, culinair, design, heritage en vintage door de straten van Den Haag. 

Studio Mirte

De exposanten

Bas Kosters, Atelier Rene Knip, The New Raw, Studio Isabel Quiroga, APTUM, Atelier van Asseldonk, Celia Hadeler, House of Thol, Inge Simonis| Carmen Garcia Ramos, Studio Sina Steiner, Lisanne Meester, Marc de Groot, MAS Interieur, Fields, Studio Møbel, Studio Mirte, | Tinne + Mia, Vilt aan Zee, Vij5, Studio Kars + Boom, Orange or Red, Nina van Bart, Mimi Berlin, Mida-Lab, Studio van ‘t Wout, Kukka – Laura Luchtman, Kokke House, Juno Brown, Jeroen van Veluw, Jantien Baas, Atelier Iris Nijhuis, Het Houtlokaal , Eversom, Sina Dyks, Dutch Circulair Design, Studio BL – Bastiaan Luijk, Bas Vellekoop, Matter of Material, Arend Grossman, Studio Ingrid Roos, Empowered by the Embassy Bangla Desh – Beni Boonon, Embassy of the Republic of Kosovo – Ariana Nila, Embassy of Malta – Martina Farrugia, Embassy of Brazil – Roberta Banqueri 

Lichtsculptuur van APTUM

Design Passage

Design Passage is een initiatief van Embassies of Design foundation en WOTH Studio. Het nieuwe festival bouwt voort op het gedachtegoed van Designkwartier Den Haag dat tussen 2013 en 2018 jaarlijks succesvolle festivals organiseerde in het Zeeheldenkwartier. Deze maand verschijnt een speciale WOTH tabloid (NL/ENG 32 pagina’s kleur) bij Design Passage. Het festival wordt met subsidie ondersteund door de Gemeente Den Haag. Presentaties worden gecureerd door Mary Hessing en Toon Lauwen van WOTH Studio.

Design Passage

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *