Nieuws

DesignDigger zoekt journalistiek schrijftalent

Ben je een jonge journalist die de ins and outs van design op voet volgt? Lopen die interesses van grafisch ontwerp en interieurs tot de metaverse en NFT’s? Wil ook altijd het ‘waarom’ en het ‘hoe’ wil onderzoeken van een ontwerp of technologie? Wil je daarbij samenwerken met andere professionele designjournalisten? Meld je dan bij DesignDigger!

Door de groei van DesignDigger is er behoefte aan geschreven bijdragen. Deels zullen de ontwerpen vanuit de redactie worden aangedragen. Maar er is zeker ook ruimte voor eigen onderwerpkeuzes en originele invalshoeken. De samenwerking is op freelancebasis.

Aantoonbare journalistieke ervaring en affiniteit met design en tech zijn een must. Uiteraard word je ook begeleid bij het schrijven van nieuwsberichten, reportages en interviews. Daarbij kun je gebruik maken van het uitgebreide netwerk van DesignDigger. Ook bestaat de mogelijkheid om mee te gaan op studiobezoek of designevents.

Heb je interesse om te schrijven voor DesignDigger? Of wil je eerst nog wat meer weten? Stuur je mail naar info@designdigger.nl. Geef daarbij een korte motivatie en minimaal drie eerdere (online) publicaties.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *