Nieuws

IMM Köln wordt een jaar doorgeschoven – eerste designevent van 2022 afgelast

De meubelbeurs IMM  in Keulen is van de geplande datum in januari verplaatst naar 2023. Dat heeft de directie van Kölnmesse in nauwe samenwerking met de Vereniging van de Duitse Meubelindustrie (VDM) besloten. Ook speelde de terughoudende interesse van partners een rol in deze zware beslissing. “Na overleg met tal van exposanten, branchevertegenwoordigers en handelspartners, is deelname bestaat er grote twijfel over de kwaliteit van het event”, laat de meubelbeurs in een persbericht weten. “Er was gelijksoortige feedback uit bijna alle Europese landen.” Momenteel wordt al actieve voorbereidingen getroffen om de editie van 2022 van IMM Cologne tot een aantrekkelijk designevent van internationaal niveau, aldus de organisatie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *