Nieuws

Speelse ‘krokodillenbank’ van floris hovers

Ontwerpers Floris Hovers heeft een binnen- en buitenbank gemaakt in de vorm van een krokodil. De contouren van het dier zijn zo minimaal dat deze Crocodile XXL bank ook zonder deze associatie een interessante vorm behoudt. De buitenbank is uitgevoerd van hoogwaardige waterafstotende en comfortabele foam; door zijn lichte gewicht blijft deze bank zelfs drijven in het zwembad of vijver. De binnenversie is gestoffeerd.

Hovers is vooral bekend van zijn iconische speelgoedjes van hout. Met minimale houten vormen maakt hij tractors, bootjes, diertjes en gebouwen. Een van deze Iconic Toys was een houten krokokdil. Deze is nu opgeblazen tot een al even iconisch zitmeubel. Onder de noemer Animals XXL zullen ook andere meubels met de vorm van dieren worden uitgebracht. De sofa’s worden uitgebracht door Iconic Toys, dat ook het houten en metalen speelgoed fabriceert.